2023-as év a kártyák üzenetében

Ahogy minden évben szoktam, most is megkérdeztem az égieket a kártyák segítségével, mi vár ránk, mire helyezzük a fókuszt? A különbség az, hogy most Angyalkártyát is húztam egy kedves barátnőm javaslatára. Nézzük csak 2023-as évet a kártyák üzenetében:

2023 az új korszak szele

Meg sem kellene lepődnöm, mégis ámulatba ejt, hogy 2023-ra az EON lapját húztam ki. Az EON a korszakokat, a korszakváltást jelenti, amiben mi magunk eljutunk a tudatszintünknek azon fordulójához, ahol látjuk azt, honnan indultunk, hová tartunk. Látjuk, mi az, ami tarthatatlan, és mi az, amit meg kel őrizni az eljövendő időszak küszöbén. Változás van, lesz. Látjuk, érezzük, tapasztaljuk a mindennapok során, hogy a korábbi szabályok, elvek, gondolatok átalakulnak, más megvilágításba helyezkednek.

Minden jelentős korszakváltásban van ellenállás. Minden korszakban van az új felé egy megnevezhetetlen félelem. A struktúra felbomlik, a megszokott átalakul, a biztos pont elenyészik. Az EON segít abban, hogy ennek az átalakulásnak a lényegét megértsük, meglássuk, és ne a szokásos módon reagáljunk rá. Egy bizonyos tudatszinten itt már meglátjuk a jelenségek okát, lényegét. Ebből a nézőpontból pedig a jelenségeknek céljuk van. Ezért is említem a másik írásomban (2023 – Szaturnusz éve) a tanulás, az ismeretszerzés jelentőségét. Minél többet tudunk (sosem fogunk eleget, de törekedni mindig kell), magunkról, annál nagyobb önbizalommal fogadjuk a változásokat.

Mert változni kell. Fogunk. Új korszak van születőben. Mi segíthet nekünk?

Az Angyali lapok közül GABRIEL arkangyal segít nekünk, hogy az új korszakban eligazodjunk. Gabriel, aki a lélek gyógyítója, aki a női oldalunkat testesíti meg, megjelenik, hogy több érzékenységet, finomságot, együttérzést vigyünk a világba. A kétség, a kettősség, az egymásnak feszülés energiáját prübálja semlegesíteni az együttérzés, a támogatás, az empátia segítségével. Nézzétek csak, milyen kulcsszavak tartoznak Gabrielhez, és milyen erősen összefügg az EON lapjával:

remény, az anyag könnyebbé tétele, feltámadás, születés, megbocsátás, a magasabb tudatszintek felé fordulás, fájdalom és a gátak feloldása.

Ahogy látjátok, mindenképp a változás, a szintlépés kér szót. Ahhoz, hogy túléljen a Föld, és Mi is, át kell értékelni mindent, amit az élethez kapcsolódóan gondoltunk vagy tettünk. Gabriel ilyen értelemben a hírnök is, aki mutatja, hogyan lehetne szebb életet élni. Megmutatja, miért nem lehetséges egymás nélkül előre haladni. Gábriel nem csak üzenetet hoz, hanem erőt is ad, hogy elfogadjuk a változást, vagy mi magunk idézzük elő, segít átalakítani az Eon lapjánál már jelzett merev rendszereket, amelyek megakadályozzák a pozitív fejlődést. Mivel ő az öröm és a tisztaság is, igyekszik végig pozitív reményt adni ebben a nehéz szakaszban.

Az új év tehát a feltámadás, újjászületés, lehetőségek és feladatok ideje. Nem maradunk segítség és pozitív vízió nélkül. De meg kell tanulni végre együttműködni széthúzás helyett. Meg kell tanulni fenntartani az egyensúlyt a rombolás helyett.

Ehhez kívánok mindenkinek erőt.

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Shopping Cart
Scroll to Top