Asztrológiai tudástár – a Szűz

12 szerepszemélyiség, 12 megélési mód, és számtalan kombináció: ez az asztrológia. Fontos tudni, hogy önmagában a Nap jegy nem 100%-os lefedettséget ad az ember jelleméhez. Mindenki egyedi feladattal, lehetőségekkel érkezik, s a képlete is ennek megfelelően egyedi lesz, árnyalva a személyiségét, jellemét.

Következő jegyünk a SZŰZ jegy, s ezt elemezzük (augusztus 23-szeptember 22)

Mottója : ÉN ANALIZÁLOM!

Eleme: a föld, Színe: púderszínek, világos alapszínek, lila, Uralkodó bolygója: a MERKÚR

Következő jegyünk a Föld elemében születik meg. Minden igaz rá, ami a szinten föld jegyű Bikánál hozzáállás szinten megjelent. Realista, két lábon áll a földön. Precíz, minden érdekli, ami kiszámítható, rendszerezhető, tervezést és erőfeszítést igényel. A Szűz jegyében tanulja meg a lélek az összpontosítást, azt, hogy minden tettünknek látható, sokszor azonnali eredménye van, ha következetesen és kitartóan dolgozunk érte. Itt, ebben a földies jegyben nyilvánul ez meg elsőként leginkább a kitartás szellemi fogalma. A Bika is kitartó, de ösztönösen teszi ezt. A Szűz viszont már tervez, tervet készít, és rendkívül alaposan, lépésről-lépésre haladva éri el a célját. Nagy munkabírása van, terhelhető.

Ami egy Szűz mellett nehezen átélhető az a folyamatos kritikája. Elmélete szerint mindent ő csinál a legjobban, legkönnyebben, így ezt az „én vagyok, a szint” gondolatát adja át másoknak is. Rendkívül segítőkész, bárkinek szívesen segít, ha kérik. Azonban így sem ússza meg az ember a kritikát, a bíráltság érzését mellette. Véleménye szent és sérthetetlen. Ahogy idősödik, úgy válik vagy morózus rigolyás személlyé, vagy felismerve saját beállítottságát, úgy tudatosan válik valódi segítővé.

Alapvetően a kinyilvánított kritika mellett kevés a valódi önbizalma. Azzal, hogy leföldeli magát, és kialakítja a precizitás rendszerét, egyben önmagát is védi és építi. A mindennapi rutin, a biztonság alapvető szükséglet számára, erőt és nyugalmat ad neki. S ebből a rendszerből építi fel aztán a maga erejét, amit mások javára kamatoztathat. A világot felosztja jó dobozra és rossz dobozra: innen aztán elég nehéz az átmenet.

Foglalkoztatja az egészség területe, sok Szűz ezen a munkaterületen helyezkedik el, meglehetősen nagy sikerrel. A Szűz ugyanis remek segítő, a szolgálat – legyen az a szolgálat bármilyen fajtája – örömmel és sikerélménnyel tölti el. (orvos, dietetikus, edző, nővér, stb….)

Erényei: dolgos, precíz, segítőkész, jól átlátja az egészet, kitartó, alapos

Negatív tulajdonságai: önbizalomhiány, kritikus kommunikáció, rugalmatlanság

Szűz betegséghajlamai: bélműködési zavarok, ízületi bántalmak

Személyre szabott elemzést szeretnél? Itt tudod megrendelni:

http://ronikulcsa.hu/arak/

 

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Shopping Cart
Scroll to Top