Sorsunk a számokban

Sokan teszik fel a kérdést: valóban látszik a sorsunk a számokban? Nos, igen is és nem is. A számok, mint energiarezgéssel bíró szubsztanciák utat mutatnak. Ha figyelembe vesszük az üzeneteket, akkor sok segítséget kaphatunk általa.

A SORS, MINT ÜZENET

Mindannyian éreztük már, hogy egy bizonyos úton járva, vagy egy bizonyos tevékenységet végezve szinte szárnyalunk. Meg sem kell erőltetni magunkat, mégis, a dolgok olajozottan és könnyedén mennek. Vagy épp egy-egy tanulmányt végezve sokkal könnyebben tanuljuk, értjük meg valamelyik ismeretet, mint más témákat, amelyek nehezebben integrálódnak.

A sors mindig üzen, ha letérünk a saját utunkról. Több formában is megjelenhet ez az életünkben:

  • akadályokat görget elénk,
  • egy-egy célt nehezen, vagy egyáltalán nem érünk el,
  • a választott úton folyamatos sikertelenség lép fel,
  • belső nyugtalanságot érzünk, gyakran üresség formájában.

SZEMÉLYISÉG ÉS SORS

A személyiségünk száma megmutatja azt, hogy milyen tulajdonságokat akarunk ebben az életben megélni a mindennapok során. Megmutatják a habitusunkat, az elsődleges kapcsolódási rendszereket. Ez nem választás kérdése, valamilyen módon meg kell élnünk ezt, a hozott, vállalt számot az életünkben. Több szinten is megtehetjük ezt: tudatosan vagy tudattalanul.

Ezzel szemben a sorsszámunk megmutatja, hogy mi lenne a vállalt feladat, amivel a helyükre kerülhetnek a bennünk lévő kérdések, vállalt feladatok. A sorsfeladat szóval az lehet a „probléma”, hogy sokan valami egészen nagyszabású dolgokat várnak ennek kapcsán. A sorsfeladat nem arról szól, hogy hadvezérek, vagy politikusok legyünk, netán Teréz anyák, vagy Elon Muskok.

Fontos lenne megérteni, hogy minden embernek van célja, jelentősége az életében az ő szintjén. Az összekapcsolódásban, a társadalmi szerepvállalásban mindannyian részt veszünk, és eljátsszuk a bennünk lévő részt. A kérdés az: hogyan játsszuk el. Beleállunk vagy ellenállunk?

A SORSFELADAT MEGÉLÉSE

Tehát a rezgés, az üzenet, a keretek, a lehetőségek megértésének keresése lesz a feladat. Folyamatosan kapunk hozzá kulcsokat, csak épp ezek nem hatalmas eseményke képében érkeznek hozzánk, hanem, apró, kis jelekkel. Érzésekkel, hangulatokkal. Belső üzenetekkel. Ezekre általában nem szoktunk odafigyelni. Elhessegetjük, mint nem józan, logikus dolgot. Holott a valódi tudás mindig innen jön.

SZERETNÉD ÉRTENI A BENNED ZAJLÓ FOLYAMATOKAT? VÁRLAK A KÉPZÉSRE SZERETETTEL!

Numerológia-számmisztika képzés-személyes-hétköznap

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Shopping Cart
Scroll to Top