Személyes év számmisztikai sorozat – 1-es év

Minden évnek van egy-egy sajátos, számok által jelzett üzenete, rezgése. Ahogy az év elemzésénél láttuk, a 2021 az 5-ös szám rezgését viseli magán. Ezen túlmenően minden embernek van saját, egyéni személyes éve is. Ezeket vesszük sorra majd minden hétfőn 1-9-ig egy-egy blogbejegyzésben. Most az egyes személyes évet bontjuk ki.

Számítása egyszerű összeadással történik: vedd az utolsó születésnapodat, és add össze a számjegyeket.

Pl: 2020.12.05 – 2+2+1+2+5 =12= 3-as személyes év, amely 2021.12.05-ig tart majd. Példa 2: 2021.01.09 – 2+2+1+1+9-=15=6-os személyes év, amely 2022.01.09-ig tart.

AZ EGYES SZEMÉLYES ÉV

Az egyes évben mindig egy korszak lezárása után vagyunk, vagyis ez az új kezdet éve. Minden életterületen jelentkezhet az újrakezdés vágya. Az előző 9-es évben tapasztalhattuk, hogy bizonyos dolgok távoztak az életünkből, lezárultak emberi kapcsolatok, esetleg munkahellyel kapcsolatban érezhettük, hogy elfáradtunk. Az egyes év az akaraterő, az új kezdet éve, amelyben újabb karmikus kör kezdetét vesszük magunkra az újabb 9 évre.

Mindenesetre az

egyes személyes év

mindennek a megújulását hozza. Kedvező váltásra, új események elindítására. Ha már régóta szeretnénk szakmát váltani, kimozdulni a komfortzónánkból, akkor most van az ideje megtenni. Régi, nagyon rossz kapcsolatokból az új felé való elmozdulás is lehetséges. Határozottságot, döntésképességet várnak tőlünk. Az a lényeges, hogy tudjuk mi az, amit igazán szeretnénk, és ezért tegyünk is!

Bátran merjünk kezdeményezni, lépni, új terveket szőni! A tervezés nagyon fontos, az alapok adják meg a következő évek megvalósítási szintjeit.

AZ 1-ES és AZ 5-ÖS ÉV EGYÜTT REZONÁLÁSA

Az 1-es és az 5-ös alapjában véve egész jól tudnak együttműködni, csak arra kell figyelni, hogy az egyes eléggé makacs a célokat és a terveket illetően, nehéz neki az újra tervezés, ami pedig bizony előfordulhat ebben a változékony ötös évben.

A 2021 energiája megadja az alapot ahhoz, hogy sikeres legyen az egyes, de el kell viselnie, hogy lehet, hogy többször újra kell gondolni a vágyakat.

Türelmet, és rugalmasságot kíván az egyesektől ez az időszak.

Jó évkezdetet az egyeseknek!

Ha többet szeretnél tudni a számokról és tanulnál is , szeretettel várlak!

Hiba: Kapcsolatfelvételi űrlap nem található.

2 thoughts on “Személyes év számmisztikai sorozat – 1-es év”

  1. Pingback: Személyes év számmisztikai sorozat – 5-ös év - Ronikulcsa

  2. Pingback: Személyes év számmisztikai sorozat – 3-as év - Ronikulcsa

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Shopping Cart
Scroll to Top