Személyes év számmisztikai sorozat – 2-es év

Minden évnek van egy-egy sajátos, számok által jelzett üzenete, rezgése. Ahogy az év elemzésénél láttuk, a 2021 az 5-ös szám rezgését viseli magán. Ezen túlmenően minden embernek van saját, egyéni személyes éve is. Ezeket vesszük sorra majd minden hétfőn 1-9-ig egy-egy blogbejegyzésben. Ezen a héten a kettes személyes év van soron.

Számítása egyszerű összeadással történik: vedd az utolsó születésnapodat, és add össze a számjegyeket.

Pl: 2020.12.05 – 2+2+1+2+5 =12= 3-as személyes év, amely 2021.12.05-ig tart majd. Példa 2: 2021.01.09 – 2+2+1+1+9-=15=6-os személyes év, amely 2022.01.09-ig tart.

A KETTES SZEMÉLYES ÉV

A nyitás éve után a személyes érdeken túl megjelenik a külvilág is, bentről kitekintünk mások felé, és kapcsolódni akarunk.

A kettes év mindenekelőtt az érzékenység, az együttműködés éve. Az év során sokkal nyitottabbak leszünk érzelmileg. Az empátia megnő, és a környezetünkre is sokkal jobban odafigyelünk, mint a korábbi években. Míg az egyes év az ÉN céljairól és érdekeiről szól, a kettesben már megjelenik a TE is. A másik vágyait legalább annyira szem előtt tartjuk, mint a sajátunkat, és szívesen segítünk is másoknak hogy elérjék azokat.

Céljaink akkor valósulnak meg igazán, ha partneri együttműködéssel, egymást segítve dolgozunk, létezünk. A közös tervek, közös vállalkozásoknak van itt az ideje.

Bátran kérjünk segítséget másoktól, mert most támogatásra lelhetünk. A közös projektek a feladatmegosztás révén sikeresebbek lehetnek.

Ha régóta vágyunk partnerkapcsolatra, a kettes év kedvez ennek a lehetőségnek. Mivel nyitottabbak, érzékenyebbek és figyelmesebbek vagyunk, észrevesszük a másik felől érkező jelet, de mi magunk is könnyebben adunk esélyt a randizás számára. És hát itt az idő igazán kreatív randi-ötleteket kitalálni, ha már a szokásos mozi-vacsora kombó lehetetlen. (még egy darabig).

A 2-ES és AZ 5-ÖS ÉV EGYÜTT REZONÁLÁSA

A kettes év személyes hatásait érző emberek mindenképpen bizonytalanabbnak érzik magukat, az egyes társaiknál.

Szükségük lesz támaszra, lelki társakra, hogy az év által generált gyorsan változó körülményeket feldolgozzák. Mivel amúgy is érzékenyebbek az évben, ezért a bizonytalan helyzeteket rosszabbul viselik majd. Arra kell figyelniük, hogy ne csak a negatív eseményekre koncentráljanak. A poharat inkább félig telinek, és ne üresnek lássák.

Jó évkezdetet az ketteseknek!

Ha többet szeretnél tudni a számokról és tanulnál is, szeretettel várlak!

Hiba: Kapcsolatfelvételi űrlap nem található.

3 thoughts on “Személyes év számmisztikai sorozat – 2-es év”

  1. Pingback: Személyes év számmisztikai sorozat – 4-es év - Ronikulcsa

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Shopping Cart
Scroll to Top