Személyes év számmisztikai sorozat – 3-as év

Minden évnek van egy-egy sajátos, számok által jelzett üzenete, rezgése. Ahogy az év elemzésénél láttuk, a 2021 az 5-ös szám rezgését viseli magán. Ezen túlmenően minden embernek van saját, egyéni személyes éve is. Ezeket vesszük sorra majd minden hétfőn 1-9-ig egy-egy blogbejegyzésben.

Számítása egyszerű összeadással történik: vedd az utolsó születésnapodat, és add össze a számjegyeket.

Pl: 2020.12.05 – 2+2+1+2+5 =12= 3-as személyes év, amely 2021.12.05-ig tart majd. Példa 2: 2021.01.09 – 2+2+1+1+9-=15=6-os személyes év, amely 2022.01.09-ig tart.

A HÁRMAS SZEMÉLYES ÉV

A kapcsolódás éve után megnyílik a lehetőség kapuja a megvalósulásnak, a teremtés lehetőségének, a bőségnek, az eredménynek, a valaminek a létrejöttének.

A hármas személyes év mindig az első kettő év nászából ered, így valami létrejön, megnyilvánul az életünkben.

Az év során lehetőségekkel találkozunk, amely során növekedünk, fejlődünk, tapasztalunk. Az, hogy ez a tapasztalás és növekedés milyen életterületen megy végbe, az teljesen egyéni. Van, aki számára a hivatásban, van, aki számára a kapcsolatokban, és van aki számára az anyagi növekedésben mutatkozik eredmény. Az biztos, hogy nem lesz unalmas év.

Nyitottabbak lehetünk, kapcsolódunk, élvezzük a társasági életet. A 3-as évben az emberek jobban el tudják engedni a megfelelési kényszert. Fontos lesz a tanulás, könnyebben is megy most. A tartósság más kérdés, de mégis könnyen kapcsolódunk a leírt és halott anyaghoz.

Árnyoldal a széles érdeklődés. Az évben minden érdekel és mindenbe belekóstolunk kicsit.

A kitartás nehéz, mert olyan sokszínű és sokféle az élet, az ember mindent tudni akar. A jó az, hogy most lehetséges belekóstolni ebbe a sokszínűségbe. A következő év majd elhozza a rendszerességet. De most a felfedezés és a vidámság útját kell követni.

Alapvetően a hármas személyes év akkor fejti ki az energiáját a legjobban, ha mi magunk is engedjük ezt. Ha jellemzően gondolkodásunkban inkább pesszimisták vagyunk, és a nehézségeket figyeljük, a 3-as bőséggel szolgáltat ezt is. A várakozásainkat teljesítve, ahová tesszük a figyelmet, azt növeli meg.

Összességében a hármas évre azt mondanám: élvezd az életet, kapcsolódj, figyelj a jelekre, tanulj új dolgokat, és legyél spontán!

A 3-AS és AZ 5-ÖS ÉV EGYÜTT REZONÁLÁSA

A hármas és az ötös egymás cimborái és haverjai. A hármas legalább annyira szereti az életet, és a változatosságot, mint az ötös. Együtt mennek kalandról kalandra. A tanulás, a képzés , a kapcsolatok mindkettejük számára fontosak. Egy baj van csak, hogy túl sokat akarnak felhalmozni, és nem mindig tudnak következetesen egy úton maradni.

Jó évkezdetet az hármasoknak!

Ha többet szeretnél tudni a számokról és tanulnál is, szeretettel várlak!

Információ az alábbi linken:

Számmisztika tanfolyam – online

Hiba: Kapcsolatfelvételi űrlap nem található.

1 thought on “Személyes év számmisztikai sorozat – 3-as év”

  1. Pingback: Személyes év számmisztikai sorozat – 6-os év - Ronikulcsa

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Shopping Cart
Scroll to Top