Személyes év számmisztikai sorozat – 4-es év

Minden évnek van egy-egy sajátos, számok által jelzett üzenete, rezgése. Ahogy az év elemzésénél láttuk, a 2021 az 5-ös szám rezgését viseli magán. Ezen túlmenően minden embernek van saját, egyéni személyes éve is. Ezeket vesszük sorra majd minden hétfőn 1-9-ig egy-egy blogbejegyzésben.

Számítása egyszerű összeadással történik: vedd az utolsó születésnapodat, és add össze a számjegyeket.

Pl: 2020.12.05 – 2+2+1+2+5 =12= 3-as személyes év, amely 2021.12.05-ig tart majd. Példa 2: 2021.01.09 – 2+2+1+1+9-=15=6-os személyes év, amely 2022.01.09-ig tart.

A 4-eS SZEMÉLYES ÉV

A négyes évhez közeledve a megőrzést, a rendszerezést választjuk. Arra van szükségünk, hogy az eddigi kiáradás, az eddigi korlátlanság, és kapcsolódás helyett most kissé visszahúzódva rendet tegyünk (ismerős a 2020-as év? Az is hasonló szellemben működött). A 4-es év et legjobb önként megélni, és önként lemondani olyan dolgokról, amik az előző években maguktól értetődőek voltak. Ha nem tesszük meg, akkor majd a külvilág teszi meg helyettünk (lásd vírus).

A rend, az alapozás, a keretek, a precíz számadás, mind a 4-esben végződik el. Ilyenkor szoktunk örülni annak, amink van, és jó időszak arra, hogy az eddig elérteket számba vegyük (leltározzunk), és az egyes évében felállított célokat, terveket, vágyakat újra fogalmazzuk, helyére tesszük.

RENDRAKÁS ÉVE

Az év mind a fizikai környezetünkben való rendrakásnak, mind a lelki és szellemi rendrakásnak kedvez. Ilyenkor jó felújítani, jó szelektálni azokat a dolgokat, amelyek már nem tartoznak hozzánk, nem segítik a személyes fejlődésünket. A kiadások akkor jók, ha azok nem a kisebb személyes célokat, hanem a nagyobb volumenű terveket illetik. Alkalmas pénzügyeink számbavételéhez rendbe tételéhez. Most jó pénzügyi tervet készíteni, és betartani azt. Az önismereti kérdések is helytállóak most, jó, ha önmagunkkal is foglalkozunk.

Összességében erre az évre azt mondanám: rendezz, alapozz, légy türelmes, kitartó. Bölcs, megfontolt döntéseket hozz az életed minden területén!

A 4-ES és AZ 5-ÖS ÉV EGYÜTT REZONÁLÁSA

A négyes és az ötös egymással nincsenek túl jó barátságban. A 4-es a következetességet, a precíz rendet szereti, az ötös pedig bátran benne él a pillanatban. A négyes személyes éveben járó emberektől a 2021-es év több tudatosságot, és spontaneitást kér az események elfogadása tekintetében.

Jó évkezdetet az négyes személyes évet taposóknak!!

Ha többet szeretnél tudni a számokról és tanulnál is, szeretettel várlak március 03-ai kezdettel!

Az eddig megjelent személyes évek írásai:

3-as személyes év

2-es személyes év

1-es személyes év

Hiba: Kapcsolatfelvételi űrlap nem található.

1 thought on “Személyes év számmisztikai sorozat – 4-es év”

  1. Pingback: Személyes év számmisztikai sorozat – 5-ös év - Ronikulcsa

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Shopping Cart
Scroll to Top