Személyes év számmisztikai sorozat – 6-os év

6-os személyes év

Minden évnek van egy-egy sajátos, számok által jelzett üzenete, rezgése. Ahogy az év elemzésénél láttuk, a 2021 az 5-ös szám rezgését viseli magán. Ezen túlmenően minden embernek van saját, egyéni személyes éve is. Ezeket vesszük sorra majd minden hétfőn 1-9-ig egy-egy blogbejegyzésben.

Számítása egyszerű összeadással történik: vedd az utolsó születésnapodat, és add össze a számjegyeket.

Pl.: 2020.12.05 – 2+2+1+2+5 =12= 3-as személyes év, amely 2021.12.05-ig tart majd. Példa 2: 2021.01.09 – 2+2+1+1+9-=15=6-os személyes év, amely 2022.01.09-ig tart. Most a 6-os személyes év hatásait vizsgáljuk.

A 6-OS SZEMÉLYES ÉV

A hatos személyes év vénuszi jellemzőit általában mindenki kedvezően fogja megélni: könnyed, kedves, jó kapcsolatokban gazdag év vár ránk. Mintha szerelembe esnénk az évvel. Akárcsak a hármas évben, itt is a kapcsolatokra, az élet jó élvezetére, az élményekre kerül a hangsúly, csak kissé más aspektusban éljük meg. A 3-as a szellemi szint, a 6-os az érzéki szint.

A hatos személyes év megélésénél fontos lesz a szerelem, a szexualitás, az élet jó dolgainak a keresése és átélése. Az évben sokkal jobban adunk magunkra, fontosabbak a külsőségek.
Lecserélhetjük a ruhatárunkat, belekezdhetünk egy fogyókúrába – most ez nagyobb sikerrel járhat, mint más évben, mert szeretnénk szépnek, vonzónak látszani. Nemcsak másoknak, de magunknak is.

Az évben kiemelt szerepet kapnak azok a kapcsolatok, amelyek fontosak számunkra: a család, a jó barátok, a jó kollégák. Megbecsüljük és ápoljuk ezeket a kapcsolódási pontokat. Legyen bármilyen karantén, megtaláljuk hozzájuk az összefonódás lehetőségét. A házasságokban felmerülő problémákat a 6-os rezgésű év alatt könnyebb megoldani.

Ebben az évben könnyű szerelembe esni. Ha nincs párod, akkor most beköszönthet egy nagy szerelem lehetősége, érdemes nyitottnak lenni. Árnyoldala az ego: annyira csak magunkkal törődünk, a mi hatásunkkal a külvilágra, hogy fontos dolgokat nem veszünk észre.

Összefoglalva: ez az élet kellemesebb oldalának megélésére helyezi a hangsúlyt. Szerelmesnek lenni, szépnek lenni, kapcsolódásokat létrehozni és fenntartani – most a komolyság helyett ezen törekvéseink lesznek fontosak.

A 6-OS és AZ 5-ÖS ÉV EGYÜTT REZONÁLÁSA

A hatos személyes év, és az ötös 2021-es éve kicsit szétszórttá és dekoncentrálttá tehet. Felerősíti a szétszórtságot, a jó oldalon

Jó évkezdetet a hatos személyes évet taposóknak!!

Ha többet szeretnél tudni a számokról és tanulnál is, szeretettel várlak március 03-ai kezdettel!

Hiba: Kapcsolatfelvételi űrlap nem található.

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Shopping Cart
Scroll to Top