Személyes év számmisztikai sorozat – 5-ös év

Minden évnek van egy-egy sajátos, számok által jelzett üzenete, rezgése. Ahogy az év elemzésénél láttuk, a 2021 az 5-ös szám rezgését viseli magán. Ezen túlmenően minden embernek van saját, egyéni személyes éve is. Ezeket vesszük sorra majd minden hétfőn 1-9-ig egy-egy blogbejegyzésben.

Számítása egyszerű összeadással történik: vedd az utolsó születésnapodat, és add össze a számjegyeket.

Pl.: 2020.12.05 – 2+2+1+2+5 =12= 3-as személyes év, amely 2021.12.05-ig tart majd. Példa 2: 2021.01.09 – 2+2+1+1+9-=15=6-os személyes év, amely 2022.01.09-ig tart.

Az ÖTÖS SZEMÉLYES ÉV

Az ötös év, mint a számsor közepe megadja a lehetőséget a tapasztalatok megélésére. Mivel ez a központ, ez az, ahol a belső hit középpontját adja, itt találkozunk sokszínű tapasztalatokkal. Az előző év során rendet tettünk magunkban. Itt az ideje, hogy szétnézzünk a világban és újabb tapasztalatot szerezzünk.

Akkor mondható a lélek bölcsnek, ha felismeri, hogy minden lehetségessel találkozik, és ennek mentén dönti el, mire van szüksége az életében. Az ötös évben a különböző emberek, ideák, helyzetek megjelennek, mintegy tanítás képében, így adva hozzá fontos mérföldköveket a fejlődés fokozataihoz.

Annak ellenére, hogy korlátozás van, az ötös év mindig mozgalmasságot hoz, ha nem is fizikailag, de lelkileg és szellemileg mindenképp. Nyitottságra, életörömre, kapcsolódásokra számíthatnak az ötös személyes évet élők. Akkor is optimistábban ítélik meg az évet, ha épp nagyon nehéz állások érkeznek. A hit, a belső bölcsesség ösztönösen működésbe lép náluk. Szerencsés évet jelez ez az ötösöknek. A Jupiter védelmet ad, és a hullámzásban is megtalálják az egyensúlyukat, a későbbi évekre pedig sok tapasztalatot visznek tovább.

Összefoglalva : a tanulás, a kapcsolatok, a nyitottság, az értő figyelem éve ez. Ne reagáljanak a megszokásból!

A 5-ÖS és AZ 5-ÖS ÉV EGYÜTT REZONÁLÁSA

Az ötös személyes év, és és az ötös 2021-es éve egymást felerősítik. Akinek ez a személyes éve van, sokkal erősebben érzi majd az éves hatásokat is.

Jó évkezdetet az ötös személyes évet taposóknak!!

Ha többet szeretnél tudni a számokról – tanulnál is erről, szeretettel várlak március 03-ai kezdettel!

Hiba: Kapcsolatfelvételi űrlap nem található.

Az eddig megjelent személyes évek írásai:

4-as személyes év

3-as személyes év

2-es személyes év

1-es személyes év

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Shopping Cart
Scroll to Top