A Szaturnusz visszalépett a Bakba

Időszakos eseményt vizsgálunk ismét. A Szaturnusz július 2-án visszalépett a Bakba, és december 9-ig itt fog tartózkodni. Nézzük meg közelebbről a lehetőségeinket.

Szaturnusz és megnyilvánulásai

Mit jelent a Szaturnusz az egyéni életünkben? Ő a bölcs Apa, Nagyapa, Tanító, Mester, aki mindig, minden egyes alkalommal, elgáncsol azért, hogy erősítse benned a kitartást, a küzdést, azt hogy nem adod fel.

A szaturnuszi minőséggel gyerekkorodban találkozol először. Azt hiszed, tiéd a világ, hogy bárrmit megtehetsz, és szabad vagy. Először a szüleiden keresztül találkozol a korlátokkal. A szabályokkal. A társadalomba való beilleszkedéssel.

<

Társadalmi keretek

A teljes szabadság illúzió, mivel minden rendszernek szüksége van keretekre, működési modellre.

Minden rendszer, még akkor is, ha az a legdemokratikusabb rendszer szabályokból épül fel, és ezáltal válik működőképessé.

Ahol nincs semmilyen korlát, ott anarchia, és káosz van. Fejlődés helyett, rombolás, jóság helyett erőszak és önzés.

Ha kitekintesz a világra: a világegyetem minden szegletében szabályok működnek. A bolygók meghatározott pályán keringenek, a Nap meghatározott időben adja fényét, a növények meghatározott időben nyílnak vagy fonnyadnak el. Az állatok rendjében is van rendszer, ami megadja a csoport működésének alapjait.

Teendők a szaturnuszi időszakban

Az előttünk álló 5 hónapban önmagunkban kell rendet tenni. Egyéni szinten azon az életterületen nyilvánul meg, ahol a Szaturnusz most áthalad. Fontosak a társadalmi események, hatások, de alapvetően a legnagyobb eredményt önmagunkkal kapcsolatosan tudjuk elérni.

Így szükséges megvizsgálni, hogy:

  • milyen a kapcsolatom önmagammal?
  • hogyan viselem a korlátokat, szabályokat?
  • mit tanultam az eddigi helyzetből, az életemből?
  • hol kell még nagyobb önfegyelemre szoktatni önmagam?
  • mi az, ami bennem van, akadályoz, de másokra vetítem ki?

Az elkövetkezendő 5 hónap a stabilitás megteremtését is szorgalmazza, támogatja. Tegyél rendet a pénzügyeidben! ÉS ugyanígy: tégy rendet a kapcsolataidban, az életteredben, a lakásodban. Takaríts, rendezz! Egyszerűsíts!

Vedd számba azt, hogy hol kell elszámolnod mások felé. Kell-e bocsánatot kérned, vagy kell-e lezárnod függő ügyeket, amelyek akadályozhatnak a további életedben, illetve a lelkiismereted zavarja?

Mindegy milyen életterületen dolgozol, a célod az legyen, hogy ezt tisztességes, egyenes módon oldd meg.

Amikor beleütközöl az általa felállított akadályba, akkor állj meg. Nem feltétlen a vesztedet akarja. Sokkal inkább arra törekszik, hogy nézz szembe önmagaddal! Ha ez megtörtént, akkor erősebben kerülsz ki ebből az időszakból.

Foglalkoznál az önismerettel? Várlak a 22 napos Tarot transzformációs eseményre! Jelentkezés: info@ronikulcsa.hu Bővebben: https://www.facebook.com/events/753896122018637/

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Shopping Cart
Scroll to Top