Jupiter-Plútó együttállás, Mars a Vízöntőben

Ha eddig változások voltak, akkor most még inkább beindulnak a folyamatok. Az egyetlen jó dolgot a Jupiter jelenti, azzal, hogy alapvetően jótékony bolygó, jót akar. De sajnos a Plútó most szeretne alapokat átrendezni, és kicsit megbolygatni az eddigi status quo-t. Mivel a Jupiter növel, a Plútó káoszt okoz, ezért most a zűrzavar érzését fogjuk érezni fokozottabban.

A Mars a Vízöntőben pedig tovább erősíti ezeket a folyamatokat. A Vízöntő az eredetiség, a váratlanság, a kiszámíthatatlanság, s e mellett a társadalmat, a közösséget jelenti. A Mars pedig az akarat, energia, lendület, és sajnos az erőszak is.

A társadalmi folyamatokban még nem várható a rendezettség, a nyugalom, az amire vágyunk. Egyelőre még a káosz uralkodik, és ez a káoszérzés fokozódik. A helyzetet pedig a Mars a társadalmi korlátozással akarja megoldani, illetve a közösségek maguk is lázadozni kezdenek a helyzettel kapcsolatban.

A konszenzus, az egyetértés ebben az állásban nehéz, mert mindenki mást akar, és máshogyan akar jót. A cél jó lenne, csak az eszközök hozzá nem megfelelőek. Ráadásul a Merkúr is a Halakban van, ez sem segíti a tisztánlátást, és a gyakorlati kommunikációt sem. Április 11-én lép át a Kosba, de az sem okoz megkönnyebbülést. A heves, akaratos Kos még jobban szítja a feszültséget.

Általános tanácsként, jó, ha az áprilist átvészeled, és kerülöd a konfrontációt, amennyire csak lehet. A híreket erőteljes szűrőn keresztül értelmezd, mert sok ellentmondással és álhírrel találkozhatsz majd. Az egyéni hozzáállás, a pozitív életszemlélet, a meditáció, és az olvasás sokat segít a belső egyensúly megtartásában.

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Shopping Cart
Scroll to Top