Kos telihold

Telihold a Kos 9. fokán, 10.01-jén, tetőpontja: 23:05

Erőteljes telihold

A hónapot egy igazán erőteljes telihold-állással kezdjük. A Kos jegyében születő hold kissé izgatottá, felfokozottá teszi a hangulatunkat. Sokkal törtetőbbek, nyugtalanabbak lehetünk, mint egyébként szoktunk. Kapkodás, annak az életérzése jön, hogy „elkésünk”, mintha valamiről lekésnénk, és mindenáron való cselekvésben vezetnénk le ezt az energiát. Ami igaz, az igaz: a Kos hold kedvez a sportnak, az aktív tevékenységeknek. Futás, aerobic, intenzív mozgás támogatott.

Akaratos, robbanékony állapotban lehetünk. Most szeretnénk, ha minden rólunk szólna, és a mi akaratunk érvényesülne. Vigyázni kell a meggondolatlan szavakkal, az impulzív cselekedetekkel, mert most sokkal nagyobbat robbanhat, mint szeretnénk.

Ha meggondoljuk, amit mondunk, akkor jól is kijöhetünk a helyzetből. Okos megbeszélések, az önmagunkért való kiállás szintén támogatott.

Kezdeményező telihold

A Kos kezdeményező, akaratos erejét leginkább új ügyeknél lehet kihasználni. Ha van most olyan dolog az életedben, amely új nézőpontot, vagy elindítást kér, akkor a Kos hold ennek igazán jó támaszát adja. Döntésekhez,

A türelem most nem erényünk, így a következetes megvalósításhoz majd más álláskor kell nekilátni.		
		
			

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Shopping Cart
Scroll to Top