Reiki tanfolyam kedvcsináló

Szerinted mikor jön el a nap, amikor elkezded figyelni és szeretni önmagad?
A legtökéletesebb pillanat: a most. Ha szeretnéd, hogy segítsek ezen az úton, június 24-25-én lesz erre lehetőség. Az általam tanított módszer (egy, a sok közül), ami segíti, hogy figyelj magadra – a reiki. Ott van benned már most is, csak tudattalanul.

A tanfolyamon átadom neked, hogy megismerd, mi mindenre vagy képes általa.
Ehhez segítenek hozzá egyrészt maguk a reiki életszabályok is, de a reiki befogadás folyamata is arra késztet, hogy a pillanatban, a Most-ban magaddal törődj, fedezd fel a blokkjaidat, amelyek fizikai szinten nyilvánulnak meg, s aztán lépésről-lépésre hangold át harmóniává, és elfogadássá.

Az első fokozat amúgy is egy igen hatásos 21 napos tisztító program – persze csak akkor, ha komolyan veszed, és valóban akarod a változást.
Töltsünk két napot együtt és fedezzük fel együtt, hogy mennyi minden rejlik benned, amiről egyébként nincs is tudomásod. Számtalan dolgot rejt ez a világ, köztük a reiki módszere sem újdonság, ezer éves múltra vezethető vissza. Az idő azonban nagy úr, sok dolgot eltemet, s az egyes történelmi korszakok alatt eltűnt ez a tudás.
Már csak 3 helyünk van, várlak sok szeretettel, ha felébresztettem Benned az érdeklődést.

wv r2

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Shopping Cart
Scroll to Top