2023 – a feladatok és tapasztalások éve

A 2022-es hatos év sokak számára már elég tapasztalatot és választási lehetőséget hozott. A konzultációk során két szélsőséges végletről meséltek a klienseim: vagy szárnyaltak a lehetőségekkel, és megpróbálták kihozni a legjobbat abból, amit kaptak, vagy állandó nehézséget és próbatételt tapasztaltak. Nos, a 7-es szám nem könnyíti meg a dolgokat a jövőre nézve, lássuk csak sorban mi várható. 2023 – a feladatok és tapasztalások éve.

2023 – a 7-es rezgés alatt

A 7-es a karma éve, a karmikus megmérettetés száma. Szaturnuszi, feladatokat adó, kihívásokat hozó, de feloldást is adó szent szám. A 7-es a törvényt jelképezi, mégpedig az isteni törvényt, amely előbb vagy utóbb számonkér bennünket. A kérdései a következők: megtettél mindent, amit lehetett? A választásaidban igyekeztél annak mentén élni, ami a feladatod, és ami a törvényeknek megfelelő? Ha eddig még nem kerestél választ, úgy az év során bizony szembekerülsz helyzetekkel, eseményekkel. Ezek sorsszerűek, szinte elkerülhetetlenek. Mondhatni, olyan, mint egy próbatétel, amelyet a hősnek végre kell hajtania, és a jutalom érdem szerint oszlik meg. Az év során sok szempontból azt érzed, hogy kevés választási lehetőséged van. Ez a fókuszálás most segítő jelleggel működik – ezek a feladatok, életesemények mondhatni kötelező érvényű megoldást kérnek. Szükséged lesz most kitartásra, ellenállásra, és a nehézségek megoldásához határozottságra. Szükséged lesz önbizalomra és arra, hogy ne add fel menet közben a dolgokat, amikor azok borúsnak látszanak. Emlékezz: mindez egy vizsga.

2023- a vizsga megtestesítője

Az előbb említett vizsga éve jelentkezik most a 7-essel. Ahogy az iskolában is szükséges számot adni arról, amit megtanultunk, vagy egy-egy képzésen is ez lesz a belépő a tovább haladáshoz, úgy az élet most itt szintén vizsgafeladatokkal tesztel. Megméri az ellenállás szintjét, a kitartás szintjét, a felelősség vállalás szintjét. Minél nagyobb ezen kulcsszavak mentén a tudatosságunk, annál inkább számíthatunk a nehézségek ellenére a jutalomra, a megelégedettségre.

SZEMÉLYES hatások 2023 évének energiája segítségével

Szakmailag: Itt a kihívás ideje. Sok minden átalakul körülöttünk és bennünk is. Az év teszteli, mennyire vagyunk bátrak annak tekintetében, hogy a saját céljainkat illetően az oroszlánnal is szembe szállva kitartsunk. Nehéz most mind munkavállalóként, mind vállalkozóként előrejutni. Jó, ha folyamatosan önképzésben tartjuk magunkat az állandó változások mellett. Az év során  életfeladatunkat megismerve ki kell tartanunk ezen vállalt feladat mellett. Tanácsos most szövetségeket keresni, támogatókat keresni. Fontos, hogy a karma évében ne akarunk másoknak szándékosan ártani. (egyébként se, de most különösen hamar megérkezik a visszaigazolás). Tedd a dolgod alázattal, türelemmel, józan nézőponttal. Most a realitások talaján állva tudsz jól dolgozni. Ha valami mellett sikeresen és következetesen kitartasz, úgy az hosszú távra szól majd.

Magánélet: Az év során mindenképp ki fog bukni, hogy az összetartozásunk mennyire erős. A 7-es a törvény számaként vagy összetart – és ebben az esetben az összetartás hosszú távú, erős szövetséget jelent, vagy pedig szétválaszt, mert megmutatja, hogy a sorsszövetség nem erős, nem közösek az útjaink.

A fenti sorok nem kizárólag párkapcsolatra vonatkoznak. Mindennemű emberi kapcsolatokra igaz lesz ez: családunk tagjaival, baráti viszonyok, partneri, üzleti kapcsolatok, klienseinkkel való kapcsolatunk erősödik meg, vagy szakad szét.  A magánéletünkbe érkező rengeteg esemény szintén állandó mérce alá kerül. Ha figyelünk, akkor nagyon jól lehet látni a körülöttünk lévő emberek valódi szándékait, motivációját. Ennek mentén is növelheted a tudatosságod! 2023 – a feladatok és tapasztalások éve tehát, ami emberi viszonyainkban is markánsan jelentkezik.

A 7-es év összegzése

Az év tehát kihívással teli időszak lesz. Szükséged lesz a legnagyobb erőforrásodra: önmagadra. Fektess önmagadba! Tanulj, képezd magad! Fókuszálj az önismeretre.

Ha egyvalamit tanácsolhatok: összpontosíts! Beszélj kevesebbet, cselekedj és figyelj sokkal többet, mint szoktál. Figyelj belülre, figyelj az eléd kerülő feladatokra. Fókuszáld erőd megoldásukra. Fegyelem és kitartás a két kulcsszó. Ez esetben örömmel és elégedetten zárhatod a vizsgáztató, 2023-as évet.

Ha fel szeretnél készülni 2023-ra, ajánlom az évkezdő workshopot:

https://ronikulcsa.hu/2022-2023-evzaro-evkezdo-workshop/

Ha pedig a számmisztika érdekel, akkor a képzések közül tudsz választani.

Numerológia-számmisztika tanfolyam-online
https://ronikulcsa.hu/spiritualis-akademia-tarot-es-szammisztika-kepzes-szemelyesen/

Boldog, sikeres 2023-as évet!

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Shopping Cart
Scroll to Top