Angyali üzenetek-visszatérő számok: 1-es.

A visszatérő számok égi és angyali üzenetek. Mit jelent hogy visszatérő szám? Az életünkben vannak olyan időszakok, amikor egyes számok makacsul megmutatkoznak.  Váratlanul bukkanunk beléjük, vagy épp az órára nézve ugyanaz a szám villan fel. A sorozatban az angyali üzeneteket vesszük sorra, mai alkalommal az egyes számmal kezdjük.

EGYES SZÁM üzenetei

Az egyes szám az akarat, az erő, a határozottság, és az új kezdet száma. Így, amennyiben sokszor találkozunk az egyessel, akkor az univerzum arra hívja fel a figyelmet, hogy az életünkbe új dolgok érkeznek, és ezeket az új dolgokat be kell engedni. Arról is üzen, hogy figyelve a jelekre, nekünk kell az irányításban részt venni, a kezdeményezést átvenni. Ha érezzük (márpedig ilyenkor érezzük) az új érkezését, akkor engedjünk neki! Akkor könnyítjük meg a dolgokat, ha elébe megyünk a változásoknak, és félelem helyett mi magunk menedzseljük az új dolgokat, az új lehetőségeket. Sorsfordulót jelző időszak, amikor az eddigi megmerevedett struktúrákat, helyzeteket új irányba terelhetjük.

11es visszatérő szám üzenetei

Ha az egyes duplán jelenik meg, akkor még hangsúlyosabb a változás, az újrakezdés jelentősége. Ilyen esetben, mivel mesterszám is rejlik benne, inspirált időszakban vagyunk. Képekben, hangokban, testi érzetekben jelennek meg körülöttünk a jelek, az útmutatás. Jó tudni, hogy ezek a képek, mind a megvalósítható jövő, vagy lehetőség képei. Ha ötletek merülnek fel, jó ötlet lejegyezni és később kidolgozni. Váratlan sugallatok támogató jelleggel érkeznek. Ne ijedj meg, az univerzum másképp nem tudja tudtodra adni: itt az idő lépéseket tenni, változni, és merni valami újba belefogni, az újból és újból visszatérő számok ezt üzenik neked.

111 és 1111 visszatérő szám üzenetei

Ezekben az időszakokban az akaraterőd, a döntésképességed megnő. A jelek most is veled vannak. Akár szavak, emberek, mondatok formájában, akár egy szám a rádióban, akár egy angyali jel vesz körül, de érezed és hallod magad körül: lépj előre! Lépj ki a homályból, védd meg magad, állj ki a terveid, a céljaid mellett! Kezdj el valami gyökeresen újat, valami mást, mint amit eddig csináltál. Válj önmagad legjobb verziójává! Fejlődj! Szakíts a komfortzónáddal! Rajtad múlik léphetsz-e egy magasabb lépcsőfokra!

Tehát az egyes számmal az új köszönt be, és a saját személyeddel kapcsolatban feladatok érkeznek: légy határozottabb, és magabiztosabb a céljaiddal, az életeddel kapcsolatban! Merj élni, és merj örülni az életednek! Figyelj erre az angyali üzenetre a visszatérő számok kapcsán!

Várom kommentben a Ti megéléseiteket is!

Ha érdekel a számmisztika, várlak akár egyéni elemzésre, akár csoportos képzésre ősztől!

Egyéni elemzés: https://ronikulcsa.hu/numerologia-szammisztika/

Csoportos képzés: https://ronikulcsa.hu/numerologia-szammisztika-tanfolyam-online/

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Shopping Cart
Scroll to Top