2024 – az erő, a választások, a siker és a hatalom éve

2024 – az erő, a választások, a siker és a hatalom éve

A 2023-as év az összegzés, az erőgyűjtés, a feladatok éve volt. Sok esetben olyan szembesülésekkel találta az ember magát, amelyet évek óta hurcolt, és száműzte azt a tudatalattijába, a 7-es évsorán pedig kényszerítő módon életre kelt. Minden olyan elakadás, olyan beidegződés, amely már rég megoldatlan volt, a 7-es évben nem maradhatott felszín alatt. A megoldás keresése elkezdődött, hogy a 2024-es évben végre lezárulhasson.  

A VÁLASZTÁSOK ÉS LEHETŐSÉGEK ÉVE

A 2024 viszont választásokra kényszerít. Olyan helyzeteket, embereket, eseményeket indít el, ahol muszáj lesz elköteleződni valami mellett, és ez bizony hosszú távú elköteleződés lesz. A választás ereje most sorsszerű. A 8-as év nem tűri a mellébeszélést. Itt bizony felelősséget kell vállalni az előttünk álló évekért, és ezeket nem kenhetjük más emberekre, az egyéni felelősségvállalás nagyon nagy szerepet kap a jövőnket illetően.

A lehetőséget megkapjuk az életünkhöz: sokféle eszközhöz, vagy választásokhoz juttat bennünket. Ha az életünk jobbá fordítására helyezzük a hangsúlyt akkor ez lesz a megélésünk. A 8-as évben a befektetett munka megtérül. Ha viszont továbbra is az áldozatot játsszuk, ha elkerülő megoldásokhoz folyamodunk, akkor nem várhatunk az életünkben jobbulást, sőt, még több feladattal és kihívással szembesülhetünk majd, még nehezebbnek érezve azt. Mindazok, akik vállalják az ugrást, a kockázatot, a lehetőségek kiaknázását, úgy a 8-as év megmutatja nekik mennyi erő van bennük. A siker érzése sem marad el. Azok számára, akik az életből nem csak kapni szeretnének, hanem adni is, a siker észrevétlenül beérkezik. A siker nem csak státusz és pénz, bár ebben a formátumban is megjelenhet. Sokkal inkább egy belső helyére billenést jelent, amennyiben érezhető, hogy a választásaink rólunk szólnak, és jól alakulnak azok, amelyek mellett elköteleztük magunkat

2024- A BÁTORSÁG IDEJE

Az erő azt is jelenti, hogy az év során érkező helyzeteket nem akadálynak, hanem lehetőségnek tekintjük. Az erő az ebbe való beleállást jelenti. Minden olyan dolog, ami félelemmel töltött el, most bátorság színezetet kaphat. Merészek, pimaszok, és erőteljesek lehetünk azért, hogy az életünk újból a sajátunk lehessen. Ismét említem, ez választás kérdése.

Légy szenvedélyes! Légy merész és életigenlő! Számolj le a szürkeséggel!

SZEMÉLYES hatások 2024 évének energiája segítségével

Szakmailag:

A pénz, a vállalkozás, az anyagiak szintén az év témáját képviselik. Ahogy említettem, ha munka van a dolgok mögött, ha elhatározás és kitartás van, 2024 ezt jutalmazza. Mégpedig szépen jutalmazza. Lehetséges tapasztalás a felemelkedésre is. Nagyobb pozíció, nagyobb fizetés, több vásárló, vagy szakmai siker érkezhet. Anyagilag mindenesetre nagyon erős év. Negatív irányba is természetesen. A 8-as szám szélsőséges, így amennyiben nincs ott a szakmai alázat, szakmai felelősség, úgy negatív tendenciát is tapasztalhatunk. Érdemes új dolgokkal kísérletezni! Megújulni, fejlődni, más szempontokat figyelembe venni. Ezt is jutalmazza az év.

Magánélet:

Mindenképp felborulhat az eddigi megszokott helyzet, amiben vagyunk. A szinglik párt találhatnak, lehetőség lesz kapcsolódásokra, új szerelmekre, mégpedig szenvedélyes szerelmekre. Az életöröm megsokszorozódik, intenzívebb lehet. A 8-as semmit nem szeret kevésbé, mint az unalmat és a megszokottat. Így érkezhetnek teljesen váratlan szituációkból kapcsolatok, ismeretségek. Ne a megszokottban gondolkodjunk. A nyitottság fontos lesz!

A párok esetében a már elindult 7-es éves folyamatok mentén választás történik. Vagy megerősödik és stabilabbá válik a kapcsolat – még további hosszú időszakokra összekötve a párt. Vagy épp ellenkezőleg, megtörténik a döntés a szakítással, és egy új kapcsolódás kezdete indul el, vagy épp az önfelfedezés időszaka egyedül. A 8-as év nem tűri a mellébeszélést. Választásra kényszerít: van öröm abban, amit teszek, ahogy élek, vagy nincs? Ha nincs, akkor szétzilálja a szálakat, örvényt kavarva az események köré. Ha nem ugrunk a változásba, akkor hosszú időre marad minden a régi. A változás lehetősége újból csak hosszú idő után következik el.

A 8-as év összegzése

Ez az összpontosítás és a döntés időszaka a munkával és a cselekvéssel egyetemben! Nincs idő várni arra, hogy valaki megment, vagy jobb lesz az, ami eddig sem volt. Az életed most a TE kezedbe kerül, az irányítással együtt. Ez pedig most hosszú távra szól. Tanulj, képezd magad! Fókuszálj az önismeretre.

Ha egyvalamit tanácsolhatok: cselekedj, és élj! Ne félj a kihívásoktól! Merj a komfortzónán kívül mozogni! Ismerj meg új területeket és fejleszd magad, mert a 2024 az erő, a választások, a siker és a hatalom éve lesz! 🙂 

Ha a számmisztika érdekel, akkor szeretettel várlak a képzésemen:

Boldog, sikeres 2024-es évet!

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Shopping Cart
Scroll to Top